درمان و پیشگیری از حملات پانیک در آینده

در این وبلاگ در حیطه مشکلات و بیماریهای بدن انسان صحبت می شود

درمان و پیشگیری از حملات پانیک در آینده

۱ بازديد

 

اگر فکر می‌کنید دچار حملات پانیک می‌شوید، با پزشک یا متخصص سلامت روان خود مشورت کنید. او تشخیص خواهد داد که آیا شما اختلال اضطرابی مانند اختلال پانیک دارید یا خیر. پزشک شما همچنین می‌تواند بیماری‌های زمینه‌ای مانند مشکلات قلبی یا تیروئید را که می‌توانند باعث ایجاد یا تشدید علائم شما شوند، شناسایی یا رد کند. درمان بیماری‌های زمینه‌ای مانند آریتمی قلبی یا مشکل تیروئید گاهی اوقات می‌تواند حملات پانیک را از بین ببرد.

گزینه‌های درمانی رایج برای حملات پانیک، اختلال پانیک و سایر اختلالات اضطرابی عبارتند از:

  • درمان شناختی رفتاری (CBT). CBT نوعی روان‌درمانی است که به شما رفتارهای مقابله‌ای را آموزش می‌دهد که می‌توانید قبل و در طول حمله پانیک از آنها استفاده کنید. شما یاد خواهید گرفت که افکار خود را تغییر دهید و استراتژی‌های رفتاری را به کار ببرید که به مرور زمان دفعات و شدت حملات پانیک را کاهش می‌دهد.
  • داروهای ضد افسردگی. حتی اگر افسردگی نداشته باشید، این داروها می‌توانند علائم اضطراب را کاهش دهند. رسیدن به حداکثر اثر آنها ممکن است چندین ماه طول بکشد، اما در نهایت می‌توانند به جلوگیری از حملات پانیک کمک کنند.
  • داروهای ضد اضطراب مانند بنزودیازپین‌ها. این داروها را می‌توان در طول حمله پانیک مصرف کرد تا علائم به سرعت بهبود یابند. آنها همچنین می‌توانند از حملات پانیک جلوگیری کنند و اغلب برای افرادی که اختلال پانیک دارند، دو بار در روز تجویز می‌شوند. بنزودیازپین‌ها می‌توانند اعتیادآور باشند و فقط باید طبق تجویز پزشک مصرف شوند.

تحقیقات نشان می‌دهد که تمرینات تنفسی، مدیتیشن، ورزش‌های سبک یا متوسط ​​و تکنیک‌های آرامش عضلات، در صورت انجام منظم، می‌توانند به جلوگیری از حملات پانیک کمک کنند. کتاب کار «تسلط بر اضطراب و پانیک شما »، نوشته دیوید اچ. بارلو و میشل جی. کراسک، شرح تمریناتی را ارائه می‌دهد که می‌توانند به کاهش علائم کمک کنند.

علاوه بر این، تکنیک‌های اتصال به زمین می‌تواند به شما در مقابله با حمله کمک کند. تکنیک‌های اتصال به زمین به استراتژی‌هایی اشاره دارند که به شما کمک می‌کنند در زمان حال باشید و با بدن خود هماهنگ باشید. شما با تمرکز بر "اینجا و اکنون" به جای احساسات و علائم منفی خود، حس کنترل را به دست می‌آورید. چند تکنیک مفید عبارتند از:

  • تنفس عمیق را تمرین کنید. دست خود را به آرامی روی شکم خود قرار دهید. از طریق بینی نفس عمیق بکشید و از طریق دهان بازدم کنید. روی تنفس آرام و عمیق تمرکز کنید و به بالا و پایین رفتن دست خود با هر نفس توجه کنید.
  • تمرکز خود را تغییر دهید. روی یک شیء در محیط اطراف خود یا روی یک کار دیگر در ذهن خود تمرکز کنید. تکرار یک مانترا یا خواندن اشعار آهنگ مورد علاقه خود را در نظر بگیرید.
  • از تصاویر هدایت‌شده استفاده کنید. مکانی را که امن، آرام و آرامش‌بخش می‌دانید، تجسم کنید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.