داروها و درمان های رایج ADHD برای کودکان

در این وبلاگ در حیطه مشکلات و بیماریهای بدن انسان صحبت می شود

داروها و درمان های رایج ADHD برای کودکان

۵۳ بازديد

 

برای اکثر کودکان، داروهای محرک راهی ایمن و موثر برای تسکین علائم اختلال کمبود توجه/بیش فعالی ( ADHD ) هستند. از آنجایی که عینک به افراد کمک می کند چشمان خود را برای دیدن متمرکز کنند، این داروها به کودکان مبتلا به ADHD کمک می کنند تا افکار خود را بهتر متمرکز کنند و حواس پرتی را نادیده بگیرند. این باعث می شود که آنها توانایی بیشتری برای توجه و کنترل رفتار خود داشته باشند.

محرک ها ممکن است به تنهایی یا همراه با رفتار درمانی برای درمان کودکان مبتلا به ADHD استفاده شوند.

مطالعات نشان می دهد که حدود 80 درصد از کودکان مبتلا به ADHD که با داروهای محرک درمان می شوند، پس از تعیین دارو و دوز مناسب، تا حد زیادی بهبود می یابند.

دو نوع محرک موجود است:

  • داروهای با رهش فوری (کوتاه اثر) معمولاً هر 4 ساعت در صورت نیاز مصرف می شوند. آنها ارزان ترین داروها هستند. داروهای با رهش طولانی معمولاً یک بار در صبح مصرف می شوند.

  • داروهای با رهش طولانی مدت (متوسط ​​اثر و طولانی اثر) معمولاً یک بار در صبح مصرف می شوند. کودکانی که از داروهای محرک با رهش طولانی استفاده می کنند، می توانند از مصرف دارو در مدرسه یا بعد از مدرسه اجتناب کنند. مهم است که کپسول ها یا قرص های طولانی رهش را نجوید یا له نکنید، مگر اینکه به عنوان شکل جویدنی برچسب خورده باشد. با این حال، سه کپسول طولانی رهش که از مهره‌ها تشکیل شده‌اند، می‌توانند برای کودکانی که در بلع قرص یا کپسول مشکل دارند، باز کرده و روی غذا بپاشند.

داروهای غیر محرک ADHD را زمانی می توان امتحان کرد که داروهای محرک مؤثر نباشند یا عوارض جانبی آزاردهنده ای ایجاد کنند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.