مشکلات جنسی

در این وبلاگ در حیطه مشکلات و بیماریهای بدن انسان صحبت می شود

مشکلات جنسی

۲۱ بازديد

 

 

اختلالات جنسی شامل مشکلاتی در یک یا چند مرحله از مراحل زیر است:

میل: فکر کردن به رابطه جنسی، تخیلات در مورد رابطه جنسی یا تمایل به داشتن رابطه جنسی.

هیجان: مرحله برانگیختگی که در آن فرد احساس لذت می کند و تغییرات فیزیکی مربوطه را در بدن دارد.

ارگاسم: اوج لذت.

راه حل: بعد از رابطه جنسی احساس آرامش و سرخوشی عضلانی به درجات مختلف وجود دارد.برای ارتباط با بهترین روانشناس زن در تهران اینجا کلیک کنید

 

انواع مختلفی از مشکلات جنسی ممکن است ایجاد شود که شامل موارد زیر است اما محدود به آنها نیست:

  • تاخیر در انزال یا زود انزالی
    • انزال زودرس: در حالی که تصورات از میانگین مدت زمان قبل از رسیدن یک مرد به ارگاسم بسیار متفاوت است (مثلاً 7 تا 14 دقیقه)، "زودتر از ترجیح" اغلب 1 تا 5 دقیقه پس از دخول در نظر گرفته می شود.
    • تاخیر در انزال: زمانی که فرد نمی تواند در دوره ای که معمولاً می توانست به ارگاسم برسد.
  • اختلال نعوظ
    • مشکل در به دست آوردن و حفظ نعوظ و/یا داشتن نعوظ با کاهش استحکام. این هم به مقاربت و هم به سایر اعمال جنسی (مانند رابطه جنسی دهانی) مربوط می شود.
  • اختلال ارگاسمیک
    • ناتوانی در رسیدن به ارگاسم، مشکل زیاد در رسیدن به ارگاسم یا ارگاسم با شدت بسیار پایین. این مشکل باید مکرر و مداوم باشد (یعنی زمان‌های منفرد ناتوانی در رسیدن به ارگاسم به معنای اختلال نیست).
  • علایق جنسی / اختلال برانگیختگی (و اختلال میل جنسی کم‌فعال)
    • در مردان و زنان، کاهش یا عدم برانگیختگی یا میل جنسی. این شامل کاهش یا عدم شروع فعالیت جنسی و عدم پذیرش تلاش های شریک برای شروع رابطه جنسی است. با این اوصاف، قبل از شناسایی هر یک از این مسائل به عنوان منعکس کننده «بی نظمی»، مسائل متعددی باید در نظر گرفته شوند و به طور کامل ارزیابی شوند.
    • در زوج‌ها، «اختلاف میل» می‌تواند وجود داشته باشد، که در آن میل جنسی (یا علاقه) یکی از طرفین به طور قابل‌توجهی بالاتر از میل جنسی است - این لزوماً نشان دهنده یک «اختلال» نیست.
  • درد تناسلی لگنی / اختلال دخول (که قبلا "اختلالات درد" نامیده می شد)
    • برای مردان، دیسپارونی  (رابطه جنسی دردناک)
    • برای زنان، واژینیسموس (اسپاسم غیرارادی عضلات دیواره واژن که در رابطه جنسی اختلال ایجاد می کند).
    • برای این افراد درد مداوم ناحیه تناسلی قبل، حین یا بعد از رابطه جنسی وجود دارد (که صرفاً به دلیل کمبود روغن کاری یا سختی نیست).


تاثیر اختلالات جنسی


اختلال عملکرد جنسی می تواند تأثیر عمیقی بر احساس فرد از خود، زندگی جنسی و روابط آنها داشته باشد. عوامل فیزیکی، شخصی و رابطه ای زیادی وجود دارند که می توانند در ایجاد اختلالات جنسی نقش داشته باشند. به عنوان مثال، احساساتی مانند اضطراب، گناه، استرس و نگرانی اغلب نقش زیادی در مشکلات جنسی ایفا می کنند و ارزیابی وجود و نقش آنها در درمان نقش اساسی دارد.

در زمینه روابط، نداشتن رابطه جنسی (یا کاهش کیفیت رابطه جنسی) می تواند تأثیر قابل توجهی بر شراکت داشته باشد. در نتیجه میل کم، تصویر بدنی ضعیف و کاهش عزت نفس می تواند باعث کاهش بیشتر میل جنسی (از جمله تقویت نگرش های غیر مفید نسبت به رابطه جنسی یا رفتارهای اجتنابی) شود. اینها به نوبه خود می توانند عزت نفس پایین را افزایش دهند و بنابراین این چرخه ادامه می یابد.

اگرچه برخی از مشکلات جنسی با «مرد» یا «مونث» (مثلاً «اختلال برانگیختگی جنسی زنان») پیش می‌آیند، اما اساساً مشکلات زوجی هستند. در جایی که فرد مبتلا معتقد است که آنها کسانی هستند که "مشکل" دارند، اغلب می توانند خود را سرزنش کنند و معتقدند که "کمتر مطلوب هستند". این باورها به نوبه خود می تواند تأثیر منفی بر روابط زوجین بگذارد.

 

مشکلات روانی مرتبط

اختلال عملکرد جنسی به ویژه در میان افرادی که دارای اضطراب و/یا افسردگی هستند شایع است. در حالی که تجربه سطحی از «اضطراب عملکرد» قبل از رابطه جنسی طبیعی است، سطوح بالینی اضطراب (مثلاً آنهایی که در اختلال هراس یافت می‌شوند) می‌تواند به اجتناب از رابطه جنسی مربوط باشد. انتظارات و هنجارهای غیرواقع بینانه در مورد سطح "مناسب" علاقه یا برانگیختگی جنسی، همراه با تکنیک های جنسی ضعیف و کمبود اطلاعات در مورد تمایلات جنسی، ممکن است در افرادی که مشکلات جنسی دارند نیز مشهود باشد. اینها می توانند احساس اضطراب در مورد رابطه جنسی را تقویت کنند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.