زایمان طبیعی

در این وبلاگ در حیطه مشکلات و بیماریهای بدن انسان صحبت می شود

زایمان طبیعی

۲۰ بازديد

زایمان طبیعی

نگاهی گذرا به زایمان طبیعی

زایمان طبیعی که به آن زایمان بدون دارو نیز گفته می شود، زایمانی است که بدون داروی مسکن یا بیهوشی انجام می شود. زنان همیشه برای تولد نوزاد خود آماده بوده اند و ما اهمیت تجربه مادر و شکل گیری خاطرات او را درک می کنیم.

همکاری نزدیک با یک متخصص زنان و زایمان برای ایجاد یک برنامه فردی برای زایمان طبیعی بسیار مهم است. تجربه زایمان یک زن اغلب با انتظارات شخصی، حمایت دریافت شده توسط خانواده، دوستان و متخصصان و مشارکت او در تصمیم گیری تعیین می شود. برای زنان سالم با بارداری کم خطر، زایمان طبیعی ممکن است یک گزینه بی خطر باشد.

مزایای زایمان طبیعی  شامل تکنیک‌های غیرتهاجمی است که خطر آسیب به مادر و کودک را کاهش می‌دهد، عدم استفاده از دارو برای کسل‌کردن حس یا هوشیاری، و توانمندسازی زن با مسئولیت زایمان.

خطرات زایمان طبیعی  شامل زایمان طولانی است که در صورت نادیده گرفتن توصیه های پزشک برای مداخله پزشکی می تواند برای کودک و مادر خطرات بالقوه و طاقت فرسا باشد.

پزشک زایمان طبیعی را با فلسفه، شخصیت و تمرکز ویژه متناسب با نیازهای خود بیابید.

زایمان طبیعی چیست؟

به طور کلی زایمان طبیعی در نظر گرفته می شود که از طریق زایمان و زایمان بدون دارو و تکنیک های پزشکی تهاجمی انجام شود. در زایمان طبیعی، زن انتخاب می کند که اجازه دهد زایمان و زایمان با حداقل مداخله پزشکی انجام شود.

زایمان طبیعی می تواند به رفع اضطراب زنان مرتبط با زایمان و زایمان کمک کند. به طور کلی برای زنان با حاملگی های کم خطر که از سلامت خوبی برخوردار هستند، یک گزینه بی خطر است. در طول معاینات و ویزیت های قبل از تولد، متخصص زنان و زایمان ما به یک زن کمک می کند تا مشخص کند آیا او کاندید مناسبی برای زایمان طبیعی است یا خیر. برای اینکه یک زن به تصمیم مناسب برسد، داشتن رابطه خوب با پزشک ضروری است.

در سال‌های اخیر بیشتر و بیشتر افراد زایمان طبیعی یا بدون دارو را انتخاب می‌کنند. گزینه های بیشتری برای مراکز زایمان، زایمان در خانه یا زایمان سنتی در بیمارستان بدون دارو وجود دارد. با این حال، تعداد کمی از زنان زایمان در خانه را انتخاب می کنند، به دلیل عدم وجود خدمات پزشکی در صورت وقوع اتفاق غیرقابل پیش بینی. بسیاری از زنان تصمیم می‌گیرند تا یک برنامه زایمان طبیعی را تهیه کنند که در یک بیمارستان آشکار می‌شود و در صورت نیاز به این خدمات، از هر دو دنیا در مورد فرآیند طبیعی و دسترسی به مراقبت‌های پزشکی پیشرفته برای مادر و کودک استفاده می‌کنند.

مزایای زایمان طبیعی چیست؟

تجربه زایمان بدون دارو مزایای زیادی دارد:

  • تکنیک های مورد استفاده در زایمان طبیعی اغلب  تهاجمی نیستند.  اغلب از نظارت مداوم جنین، مانیتورهای تهاجمی و القای زایمان اجتناب می شود.
  • بسیاری از زنان احساس  توانمندی می کنند  و  مسئولیت  تولد خود را به گونه ای احساس می کنند که ممکن است در زایمان سنتی در بیمارستان احساس نکنند. این حس توانمندی در واقع می تواند درد برخی از زنان را کاهش دهد.
  • در زایمان بدون دارو، درد زایمان می تواند ناخودآگاه زن را به سمتی هدایت کند که زایمان را تسهیل کند.
  • فقدان دارو باعث می شود که زن احساس کند و هوشیار بماند و به او کمک می کند تا در بیرون راندن نوزاد شرکت کند.
  • مرحله  هل دادن  معمولا در زایمان طبیعی کوتاهتر است. زنان می توانند در طول زایمان طبیعی آزادانه حرکت کنند و در هنگام زایمان موقعیت های راحت تری پیدا کنند. این توانایی برای تغییر وضعیت می تواند درد زایمان و زایمان را کاهش دهد.
  • زنان می توانند   در طول زایمان طبیعی به خوردن و نوشیدن ادامه دهند.
  • تحقیقات نشان می‌دهد نوزادانی که در زایمان بدون دارو به دنیا می‌آیند  هوشیارتر هستند و در رفتارهای قبل از شیردهی مشارکت دارند  که احتمال موفقیت آن عمل مفید را بیشتر می‌کند.

یک برنامه تولد که همه احتمالات را در بر می گیرد

چه کسی کاندیدای مناسب برای زایمان طبیعی است؟

زایمان طبیعی یک گزینه عالی برای زنان با حاملگی های کم خطر است، که در طی آن انتظار می رود مداخله پزشکی کمی لازم باشد. زنانی که در دوران بارداری خود عوارض پزشکی دارند، مانند فشار خون بالا یا دیابت بارداری، ممکن است کاندیدای زایمان بدون دارو نباشند.

زنانی که لگن معمولی یا بزرگ‌تری دارند، احتمالاً زایمان طبیعی راحت‌تری خواهند داشت. یک لگن کوچک ممکن است احتمال گیر افتادن نوزاد در کانال زایمان را افزایش دهد و همچنین درد زایمان را افزایش دهد.

به گفته کالج آمریکایی متخصصان زنان و زایمان (ACOG) زنانی که آموزش مناسبی در زمینه تکنیک‌های تنفس، مدیریت درد، بارداری‌های کم خطر و حمایت عاطفی مداوم یک به یک دارند، نتایج بهتری در زایمان طبیعی دارند. آمادگی برای زایمان باید دانشی را در اختیار زنان قرار دهد که برای تصمیم گیری مناسب برای آنها نیاز دارند.

مدیریت درد بدون داروی ضد درد

درد زایمان می تواند طولانی و شدید باشد. اگرچه درد و تسکین درد اغلب تعیین کننده رضایت زن از تجربه زایمان نیست. کسانی که زایمان بدون دارو را انتخاب می کنند، جایگزین هایی برای مقابله با درد پیدا می کنند. آمادگی برای زایمان طبیعی می‌تواند شامل شرکت در کلاسی در مورد انتظارات و یادگیری تمرینات تنفسی مانند  روش‌های Lamaze  برای تمرکز بر روی آنها در طول زایمان باشد. روش‌های دیگر برای مقابله با درد عبارتند از: استفاده از کیسه‌های گرما یا حمام آب گرم، تغییر مکرر وضعیت بدن، و تمرین اشکال خودهیپنوتیزمی که قبل از زایمان آموخته می‌شوند.

شریک تولد همچنین می تواند با ارائه حمایت عاطفی و فیزیکی به مدیریت درد کمک کند. حمایت عاطفی می تواند به صورت تحسین، تشویق یا اطمینان در طول زایمان باشد. نمونه هایی از حمایت فیزیکی شامل ماساژ و کمک با تکنیک های تنفسی است. یک مطالعه منتشر شده در سال 2017 نشان داد که زنانی که تحت "حمایت مستمر" قرار می گیرند، موارد بیشتری از زایمان خود به خود داشتند.

درد زایمان و زایمان را نیز می توان با استفاده از روش بردلی که شامل مربیگری توسط همسر یا شریک زندگی می شود، کاهش داد. این یک سیستم آماده سازی طبیعی زایمان است که بر آموزش، تنفس، ورزش، تغذیه و آرامش تمرکز دارد تا زن را برای تجربیات قبل و حین زایمان آماده کند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.