روان درمانی چیست؟

در این وبلاگ در حیطه مشکلات و بیماریهای بدن انسان صحبت می شود

روان درمانی چیست؟

۲۶۸ بازديد

 

هدف روان درمانی این است که بیماران یا مراجعان را قادر سازد تا احساسات مثبت و منفی را تشخیص دهند. و اینکه چه عواملی یا موقعیت هایی می توانند باعث ایجاد احساس خوب، عصبی یا افسرده در آنها شوند. این به آنها اجازه می دهد تا با مشکلات به شیوه ای سازنده تر کنار بیایند.

بیشتر دوره‌های درمانی کمتر از یک سال طول می‌کشد. و مراجعه کنندگانی که برای تغییر هیجان‌زده هستند و مایل به کار هستند، اغلب نتایج عالی را گزارش می‌دهند.

روان درمانی به مجموعه ای از مشکلات، از جمله افسردگی و اعتماد به نفس پایین، اعتیاد و نزاع های خانوادگی کمک می کند. هرکسی که تحت تاثیر مشکلات روزمره و ناتوانی در کنار آمدن است می تواند از روان درمانی و روان درمانگر بهره مند شود.

 
 
 

مشاوره و روان درمانی

روان درمانی و مشاوره شبیه هم هستند و هر دو می‌توانند همپوشانی داشته باشند. روان درمانی عمیق‌تر است و به علل زمینه ای مشکلات می‌پردازد و همچنین به فرد کمک می‌کند تا آنها را برطرف کند. مجوزهای مختلفی توسط متخصصانی که روان درمانی انجام می دهند. از جمله مددکاران اجتماعی، مشاوران حرفه‌ای دارای مجوز، روانشناسان، روانپزشکان و پرستاران بهداشت روانی وجود دارد.

اگرچه هر یک از آنها ممکن است رویکردهای متفاوتی در درمان مشکلات روانشناختی داشته باشند، بسیاری از شرایط سلامت روان ممکن است شامل تیمی از متخصصان مختلف سلامت روان باشد. این امر به ویژه در مورد شرایط جدی تری مانند اعتیاد، اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و اختلال افسردگی اساسی همراه با تمایل به خودکشی صادق است.

تعداد جلسات روان درمانی

زمان لازم برای احساس بهتر بیماران بر اساس تشخیص اولیه، سیستم حمایتی آنها و خود بیماران متفاوت است. برخی از بیماران پس از چند جلسه احساس بهتری دارند. در حالی که برخی ممکن است برای مدیریت سلامت روان خود به جلسات روان درمانی سالها یا مادام العمر نیاز داشته باشند. برای دیدن نتایج مثبت، بیماران در نهایت باید درک کنند که مشکل دارند، نیاز به تغییر را تشخیص دهند. و از برنامه درمانی توصیه شده توسط متخصص پیروی کنند.

 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.