زایمان طبیعی چیست

در این وبلاگ در حیطه مشکلات و بیماریهای بدن انسان صحبت می شود

زایمان طبیعی چیست

۲۶۲ بازديد

برخی از زنان به جای استفاده از تکنیک‌هایی مانند آرام‌سازی و تنفس کنترل‌شده برای درد، زایمان را بدون هیچ دارویی انتخاب می‌کنند. با زایمان طبیعی، مادر کنترل بدن خود را در دست دارد، معمولاً یک دستیار زایمان به آرامی او را در مراحل زایمان راهنمایی و حمایت می کند.

برای بسیاری از مادران آینده، زایمان طبیعی به معنای "شجاع" یا "شهید" بودن نیست، بلکه به معنای برخورد با زایمان و زایمان به عنوان یک رویداد طبیعی است. بسیاری از زنان این تجربه را، علیرغم درد، بسیار قدرتمند و با ارزش می دانند.

درباره زایمان طبیعی

زایمان طبیعی روشی با تکنولوژی پایین برای زایمان با اجازه دادن به طبیعت است. این ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • انجام زایمان و زایمان بدون کمک داروها، از جمله مسکن‌هایی مانند اپیدورال
  • استفاده از چند مداخله پزشکی مصنوعی مانند نظارت مداوم جنین یا اپیزیوتومی (زمانی که ناحیه بین واژن و مقعد به نام پرینه بریده می شود تا جایی برای کودک در حین زایمان ایجاد شود)
  • به زن اجازه می دهد تا روند زایمان و زایمان را رهبری کند و به هر طریقی که راحت باشد با آن برخورد کند

بسیاری از زنان با حاملگی های کم خطر برای جلوگیری از خطرات احتمالی که داروها برای مادر یا نوزاد ایجاد می کنند، طبیعی را انتخاب می کنند. داروهای ضد درد می توانند بر زایمان شما تأثیر بگذارند - فشار خون شما ممکن است کاهش یابد، ممکن است زایمان شما کند یا تند شود، ممکن است حالت تهوع داشته باشید و ممکن است احساس عدم کنترل داشته باشید.

اما بسیاری از زنان زایمان طبیعی را انتخاب می کنند تا احساس کنند با تجربه زایمان بیشتر در ارتباط هستند و به شیوه ای پیشگیرانه با زایمان برخورد می کنند.

کجا انجام می شود؟

برخی از زنانی که زایمان طبیعی را انتخاب می کنند، زایمان را در یک محیط غیر بیمارستانی مانند مرکز زایمان انتخاب می کنند، جایی که زایمان طبیعی در کانون توجه قرار دارد. زنان می‌توانند در طول زایمان خود حرکت کنند، در موقعیت‌هایی قرار بگیرند که برایشان راحت‌تر است و زمان خود را در وان یا جکوزی بگذرانند. کودک به طور مکرر و اغلب با دستگاه سونوگرافی دستی تحت نظر قرار می گیرد. اقدامات راحتی مانند آب درمانی، ماساژ، کمپرس گرم و سرد، و تکنیک های تجسم و آرامش اغلب استفاده می شود. زن مختار است هر طور که می خواهد بخورد و بیاشامد.

تعدادی از متخصصان مراقبت های بهداشتی ممکن است در مرکز زایمان کار کنند - مانند پرستاران ثبت نام شده، ماماهای پرستار گواهی شده، و دولاها (ارائه دهندگان حرفه ای آموزش دیده حمایت از زایمان و/یا مراقبت های پس از زایمان) که به عنوان دستیار زایمان عمل می کنند.

مطالعات نشان می دهد که دریافت حمایت مداوم در طول زایمان از یک همراه آموزش دیده و باتجربه، مانند یک ماما یا دولا، می تواند به معنای زایمان کوتاه تر، کمتر (یا بدون) دارو، احتمال کمتر نیاز به سزارین و احساس مثبت تر در مورد زایمان باشد. کار وقتی تمام شد

این روزها در بسیاری از بیمارستان ها امکان زایمان طبیعی تری نیز وجود دارد. برخی از بیمارستان ها دارای مراکز زایمان هستند که در آنها یک رویکرد طبیعی اتخاذ می شود، اما در صورت نیاز مداخله پزشکی در دسترس است. بسیاری از بیمارستان‌ها رویکرد خود را برای زایمان‌های کم خطر تغییر داده‌اند و اتاق‌هایی با محیط‌های خانگی دارند که زنان می‌توانند بدون جابجایی در آن‌ها زایمان کنند، زایمان کنند و بهبود یابند. آنها ممکن است نشانه های خود را از زن در حال زایمان بگیرند و اگر به نظر می رسد همه چیز خوب پیش می رود، اجازه می دهد زایمان آهسته تر و بدون مداخله پیش برود. آنها ممکن است در صورت درخواست از تکنیک های جایگزین برای مدیریت درد استفاده کنند و از کمک دستیاران زایمان مانند ماماها یا دولاها استقبال کنند.

علاوه بر پدر، سایر فرزندان، پدربزرگ و مادربزرگ و دوستان ممکن است مجاز به شرکت در زایمان باشند (که در مراکز زایمان نیز رایج است). پس از تولد، نوزادان ممکن است مدت بیشتری در کنار مادر بمانند. این رویکرد در کامل ترین شکل خود، گاهی مراقبت خانواده محور نامیده می شود.

اگر حاملگی پرخطری دارید، بهتر است در بیمارستان زایمان کنید، جایی که می توانید مراقبت های پزشکی لازم را دریافت کنید (مخصوصاً در مواقع اضطراری).

دکتر طاهره فروغی فر

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.