مزایا و معایب هیسترکتومی
هیسترکتومی جراحی است که کل رحم را خارج می کند . از آنجایی که این جراحی احتمال باردار شدن را از بین می برد، این گزینه معمولاً فقط برای زنانی که به یائسگی رسیده اند توصیه می شود. اگر این روش قبل از رسیدن زن به یائسگی انجام شود، ممکن است بیمار دچار گرگرفتگی، خشکی واژن و سایر علائم مشابه یائسگی شود.
مزایا و معایب میومکتومی
از آنجایی که این جراحی رحم را خارج نمیکند ، میومکتومی معمولاً در زنان جوانتر با مشکلات فیبروم که ممکن است بخواهند در آینده باردار شوند، انجام میشود. پس از میومکتومی، شانس باردار شدن بیمار افزایش می یابد، اما تضمین نمی شود.
انواع جراحی میومکتومی
نوع میومکتومی که بیمار دریافت می کند به محل، تعداد و اندازه فیبروم ها بستگی دارد. سه راه اصلی برای انجام این روش وجود دارد:
میومکتومی شکمی
فیبروم ها از طریق یک برش در قسمت تحتانی شکم برداشته می شوند. این روش نیاز به بیهوشی دارد و نیاز به بستری در بیمارستان یک تا چهار روز دارد.
میومکتومی لاپاراسکوپی یا با کمک رباتیک
برش های ریزی در ناف، پایین شکم و هر دو باسن ایجاد می شود. فیبروم ها با ابزارهای کوچکی که با دوربین هدایت می شوند و در برش ها قرار می گیرند، برداشته می شوند. این روش به بیهوشی نیاز دارد و منجر به بستری کوتاهتر از میموکتومی شکمی - معمولاً یک یا دو روز میشود.
میومکتومی هیستروسکوپی
فیبروم ها با ابزاری که از طریق واژن وارد رحم می شود برداشته می شود. در حالی که بیماران معمولاً برای این جراحی در خواب خواهند بود، اما این یک روش سرپایی است که معمولاً فقط به چند ساعت نظارت نیاز دارد. بهبودی را می توان در خانه انجام داد.