چه عوارض بارداری برای زنان 35 سال و بالاتر بیشتر است؟

در این وبلاگ در حیطه مشکلات و بیماریهای بدن انسان صحبت می شود

چه عوارض بارداری برای زنان 35 سال و بالاتر بیشتر است؟

۲۶۸ بازديد

 

 

با افزایش سن، احتمال ابتلا به برخی بیماری‌های خاص که می‌تواند قبل و در طول بارداری باعث بروز عوارض شود، بیشتر از زنان جوان‌تر است، از جمله:

  • مشکل  باردار شدن (که به آن مشکلات باروری نیز گفته می شود). هر زن با تعداد مشخصی تخمک متولد می شود. شما هر بار که تخمک گذاری می کنید  ، حدود 14 روز قبل از شروع قاعدگی، یک تخمک آزاد می کنید  . بنابراین با افزایش سن، تعداد تخمک های شما کمتر و کمتر می شود و تخمک هایی که دارید به راحتی توسط اسپرم مرد بارور نمی شوند. همه اینها باردار شدن را برای شما سخت تر می کند. اگر بیش از 35 سال سن دارید و به مدت 6 ماه برای باردار شدن تلاش کرده اید، به پزشک خود اطلاع دهید. او ممکن است  درمان های ناباروری راتوصیه کند  که می تواند به شما در باردار شدن کمک کند. برای ارتباط با دکتر جراحی زیبایی واژن در تهران اینجا کلیک کنید
  •  دیابت از قبل  موجود این زمانی است که شما قند بیش از حد (به نام قند خون یا گلوکز) در خون خود دارید. قند خون بیش از حد می تواند به اندام های بدن از جمله رگ های خونی، اعصاب، چشم ها و کلیه ها آسیب برساند. دیابت از قبل به این معنی است که شما قبل از بارداری به دیابت مبتلا هستید. 
  • دیابت بارداری این نوعی دیابت است که برخی از زنان در دوران بارداری به آن مبتلا می شوند. 
  • فشار خون بالا  (همچنین فشار خون بالا نیز نامیده می شود). فشار خون بالا زمانی است که نیروی خون به دیواره رگ های خونی شما خیلی زیاد است. 
  • پره اکلامپسی . این وضعیت ممکن است بعد از هفته بیستم بارداری یا درست بعد از بارداری رخ دهد. زمانی است که یک زن باردار فشار خون بالا دارد و علائمی وجود دارد که نشان می دهد برخی از اندام های او مانند کلیه ها و کبدش ممکن است به درستی کار نکنند. علائم پره اکلامپسی شامل وجود پروتئین در ادرار، تغییر در بینایی و سردردهای شدید است. اگر بیش از 40 سال سن دارید، خطر ابتلا به پره اکلامپسی بیشتر از زنان جوانتر است.  

این شرایط سلامتی می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در دوران بارداری شود، از جمله: 

  • زایمان زودرس . این زمانی است که کودک شما خیلی زود به دنیا می آید، قبل از هفته 37 بارداری. نوزادان نارس نسبت به نوزادانی که به موقع به دنیا می‌آیند بیشتر در بدو تولد و در مراحل بعدی زندگی دچار مشکلات سلامتی می‌شوند. 
  • وزن کم هنگام تولد . این زمانی است که نوزاد شما با وزن کمتر از 5 پوند، 8 اونس به دنیا می آید.
  • باردار بودن  چند قلو  (دوقلو، سه قلو یا بیشتر). احتمال بارداری چند قلو در زنان مسن بیشتر از زنان جوان است. این می تواند به خودی خود به دلیل تغییرات در هورمون های شما با افزایش سن اتفاق بیفتد و برخی از درمان های باروری احتمال بارداری چند قلو را افزایش می دهد. بارداری چندقلو می تواند مشکلاتی را در دوران بارداری ایجاد کند، مانند زایمان زودرس، پره اکلامپسی، دیابت بارداری و مشکلاتی در رشد کودک. اگر برای کمک به باردار شدن از درمان باروری استفاده می کنید، از پزشک خود در مورد درمان هایی که می تواند به شما کمک کند تنها با یک نوزاد باردار شوید، سوال کنید. 
  • نقایص مادرزادی ، از جمله  سندرم داون . نقایص مادرزادی شرایطی هستند که در هنگام تولد وجود دارند. نقص مادرزادی شکل یا عملکرد یک یا چند قسمت از بدن را تغییر می دهد. آنها می توانند در سلامت کلی، نحوه رشد بدن یا نحوه عملکرد بدن مشکلاتی ایجاد کنند. زنان مسن بیشتر از زنان جوانتر احتمال دارد که نوزادی با نقص مادرزادی داشته باشند. 
  • نیاز به سزارین (که زایمان سزارین نیز نامیده می شود). سزارین جراحی است که در آن نوزاد شما از طریق برشی که پزشک در شکم و رحم (رحم) ایجاد می‌کند، متولد می‌شود. مانند هر جراحی، سزارین با خطراتی مانند عفونت و واکنش به بیهوشی همراه است. هر چه سن شما بالاتر باشد، احتمال بروز عوارض بارداری که سزارین را ضروری می کند، بیشتر می شود. 
  • سقط جنین . این زمانی است که نوزاد قبل از هفته 20 بارداری در رحم می میرد.
  • مرده زایی . این زمانی است که نوزاد پس از 20 هفته بارداری در رحم می میرد. 

اگر بیش از 35 سال سن دارید، آیا نیاز به آزمایش های ویژه قبل از تولد دارید؟

از آنجایی که زنان مسن‌تر از زنان جوان‌تر احتمال دارد نوزادی با نقص مادرزادی به دنیا بیاورند، اگر سن شما بالای 35 سال است، ممکن است بخواهید آزمایش‌های  قبل از تولد انجام دهید  تا ببینید آیا کودک شما در معرض خطر است یا خیر.

آزمایش های غربالگری، مانند غربالگری DNA جنین بدون سلول یا غربالگری خون مادر، خون شما را بررسی می کند تا ببیند آیا کودک شما در معرض خطر نقص های مادرزادی خاص است یا خیر. آزمایش غربالگری به طور قطعی به شما نمی گوید که آیا نوزاد شما نقص مادرزادی دارد یا خیر. این فقط نشان می دهد که آیا کودک شما ممکن است در معرض خطر نقص مادرزادی باشد یا خیر.

اگر نتایج آزمایش غربالگری شما نشان می دهد که کودک شما ممکن است در معرض خطر برخی از نقایص مادرزادی باشد، ممکن است بخواهید برخی از آزمایش های تشخیصی را انجام دهید. این آزمایش‌ها می‌توانند با اطمینان به شما بگویند که آیا نوزاد شما نقص مادرزادی دارد یا نه. این آزمایش ها شامل نمونه برداری از پرزهای کوریونی و آمنیوسنتز است.

با ارائه دهنده خود در مورد این آزمایشات صحبت کنید تا تصمیم بگیرید که آیا آنها برای شما مناسب هستند یا خیر. 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.